fbpx
Annonce

Memphis-salg indbringer angiveligt 10 mio. euro

Simon Arun Vrábel - 21.01.23

// Memphis Depay

Selvom hollandske Memphis Depay ikke er en af truppens mest løntunge spillere, så frigiver salget af ham til Atlético Madrid agiveligt små 10 millioner euro, som i den grad luner i det ellers stramme budget.

Efter intense forhandlinger imellem Atlético Madrid og Barca er man blevet enige om en transfer af Memphis Depay, som hjælper pænt på økonomien i den catalanske storklub, da man både modtager en transfersum samtidig med, at man ikke længere skal betale løn til hollænderen.

Artiklen fortsætter under annoncen


Selvom Memphis ifølge Transfermarkt.com har en estimeret transferværdi på 20 millioner euro, så får Barca kun 3 mio. euro samt 1 mio. mere i mulige variabler for ham. Grunden til den lave pris er, at der kun resterer et halvt år af hans kontrakt.

Memphis skulle efter sigende have en årsløn på 11 millioner euro og derfor vurderer den catalanske avis Sport, at man ved salget af hollænderen sparer omkring 5,5 millioner euro alt afhængig af, hvilket variabler man i sin tid aftalte med Memphis. Sammen med transfersummen betyder det, at ledelsen inkasserer små 10 millioner euro ved at sælge den hollandske landsholdsspiller, som aldrig rigtigt var en del af Xavis plan for fremtiden. Det er en godkendt handlen når man tænker på, at Memphis ankom på en fri transfer i forrige sommer fra franske Lyon.



.:FORSIDE:.