fbpx
Annonce

Memphis og Luuk de Jong har målfarlig fortid sammen

Anders Lang Jensen - 03.09.21

// Depay // Luuk de Jong


Tilgangen af den hollandske angriber Luuk de Jong har undret mange, eftersom han ikke har imponeret i sit ophold hos Sevilla. Angriberen kender dog til det at score mål og har en målrig fortid i samarbejde med Memphis i PSV.

Tilbage i den hollandske storklub havde PSV, under ledelse af den tidligere Barca-spiller Philippe Cocu, et rigtig stærkt hold i 14/15-sæsonen, hvor specielt Luuk de Jong og Memphis Depay havde et effektivt samarbejde i offensiven. Noget man i det catalanske håber kan udfolde sig påå ny.

Tilbage i 2014-15 scorede de to nye Barca-spillere tilsammen 54 mål og vandt det hollandske mesterskab i samme sæson. Memphis stod for hele 28 mål, mens Luuk de Jong noterede sig for 26. Nu har Ronald Koeman de to offensivspillere i samme trup og det, håber alle på, kan blive værdifuldt.

Luuk de Jong har siden den flotte sæson i PSV haft svært ved at finde fodfæste i de klubber, han sidenhen har taget til. Borussia Mönchengladbach, Newcastle og Sevilla har ikke fået samme udbytte, og hollænderens rolle i Barca er dog også tiltænkt værende mere sekundær.

.:FORSIDE:.