fbpx

Memphis gjorde comeback efter to måneders pause

Anders Lang Jensen - 22.11.22

// Memphis Depay // VM Qatar

I slutningen af september måned blev Memphis Depay muskelskadet ved en landsholdssamling med Holland, og siden har angriberen siddet ude. Mandag gjorde Memphis dog comeback ved Hollands åbningskamp til VM.

Hollands landstræner Louis Van Gaal havde forud for sit mandskabs første kamp mod Senegal forklaret, at Memphis Depay ikke ville blive klar til kampen. Memphis kom dog på banen med en halv time tilbage, i et opgør der endte med en 2-0-sejr til hollænderne over Senegal.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Spilletiden i Barca har været stort set ikke eksisterende for Memphis i dette efterår, og siden den seneste landsholdspause har angriberen været skadet. Det har dog været en intens kamp mod tiden at blive klar til VM for Holland, men den mission ser ud at være lykkedes.

I hvert fald gjorde Memphis sit comeback til grønsværen mandag aften i Hollands VM-åbner mod Senegal efter næsten to måneder ude med muskelproblemer. Her var angriberen med i 2-0-målet, da hans afslutning blev fulgt op af midtbanespilleren Davy Klaassen, der kunne score sejrsmålet.

Memphis og Holland spiller næste kamp til slutrunden på fredag klokken 17.00 mod Ecuador.

memphis39

.:FORSIDE:.