fbpx
Annonce

Memphis er vendt stærkt tilbage efter sin skade

FCBARCELONA.DK - 07.03.22

// Elche // Memphis Depay

ps5 art


Efter næsten tre måneders skadesfravær er Memphis Depay tilbage og har spillet sine to første kampe. Her har han gjort det rigtig godt med scoringer i begge opgør, senest i går mod Elche, hvor han satte det afgørende mål ind.

Memphis har ikke haft en nem start siden skiftet til Barca i sommer. Trods en lovende indledning på sæsonen dalede formen hos hollænderen og det blev fulgt af en langvarig lårskade. Først i sidste weekend var han tilbage på banen, hvor han spillede de sidste fem minutter mod Bilbao.

Artiklen fortsætter under annoncen


Her udnyttede han den sparsomme spilletid optimalt, for han kom på tavlen i kampens overtid, hvor han gjorde det til slutresultatet 4-0.

I går mod Elche fik han det sidste kvarter på banen og det blev afgørende for kampens udfald. Efter 10 minutter på banen fremtvang Memphis det straffespark, som han med usvigelig sikkerhed selv omsatte til en vigtig og afgørende 1-2 scoring.

Det er en rigtig god nyhed for holdet, at Memphis er vendt så stærkt tilbage, for det giver Xavi endnu et alternativ i front. Adama, Torres, Dembélé og Aubameyang har også vist gode takter på det seneste, så det er målfarlig offensiv Xavi råder over lige nu.

.:FORSIDE:.