Memphis Depay: 'Det var en imponerende oplevelse'

FCBARCELONA.DK - 25.07.21

// Depay

Memphis Depay spillede sine første minutter i Barca-trøjen i går, hvor han også kom på tavlen i 3-1 sejren over Girona. Efter kampen var det tydeligvis en meget glad hollænder der udtalte sig.

Her er hvad Memphis sagde:

Indtrykket af første kamp med Barca:
'Det er utroligt! Jeg er meget glad for at spille i denne trøje og få mine første minutter. Det nød jeg meget. Tilhængerne var entusiastiske og havde god energi'.

Et ekstra pres at spille for Barca:
'Når man er i Barca, forventes der meget af dig. Jeg arbejder hårdt og håber at få nogle store øjeblikke med tilhængerne. Jeg spiller fodbold for at underholde tillhængerne'.

Kampen blev spillet på Estadi Johan Cruyff og ikke Camp Nou:
'Der er godt at starte her, men jeg er sikker på, at Camp Nou bliver utroligt. Det var en imponerende oplevelse at være sammen med tilhængerne'.

Hvad forventer Memphis at kunne bidrage med:
'Jeg vil forsøge at give min energi videre til holdet og bidrage med kreativitet. Jeg forsøger altid at finde plads mellem linjerne i forsvaret og desuden bidrage med mål og assists'.