fbpx
Annonce

Memphis Depay: 'Det er en ære at være her'

FCBARCELONA.DK - 23.07.21

// Depay


Ved præsentationen af Memphis Depay i går aftes, blev der holdt et pressemøde, hvor den hollandske angriber svarede på spørgsmål. Her slog han fast, at han også var kommet, selvom Koeman ikke havde været træner.

'Det er en ære at være her. Det er en drøm der går i opfyldelse, for jeg har drømt om det siden jeg var lille. Forhandlingerne har været lange, men viljen har hele tiden været der og endelig er jeg her. Alle der er til stede her ved hvor meget denne klub betyder for alle, hvor stor den er og den betydning den har. At jeg som 27-årig kan opfylde min drøm er både overraskende og fantastisk' indledte han.

'Jeg har stor lyst til at spille og holdet er klar til en ny sæson. Vi er veludhvilede og tiden er kommet til at vende tilbage til arbejdet og hente nogle trofæer. Jeg vil gerne takke træneren for den tillid han viser mig. Det vil jeg give tilbage til klubben. Jeg er spændt på hvad fremtiden vil bringe' fortsatte Memphis.

Han blev spurgt om forventningerne til at spille sammen med Messi. 'Det er en drøm. Han er en legende og man behøver ikke sige så meget. Han er den bedste spiller i verden. Jeg har en stor lyst til at spille med Leo, for hans kvaliteter er indiskutable. Jeg er en stor fan' svarede han.

En journalist ville vide, om han var taget til Barca hvis Koeman ikke var i klubben. 'Jeg var også kommet selvom han ikke havde været her, for man siger ikke nej til Barca, men det skal også siges, at det har betydet meget, at han er træner. Jeg kender ham og han gav mig pladsen i landsholdets angreb' kom det fra Memphis.

Til sidst blev han spurgt om klubbens pressede økonomi ikke bekymrer ham. 'Det bekymrer mig ikke. Det er jeg sikker på at præsidenten og ledelsen tager sig af. Jeg koncenterer mig om at spille. Det vil forbedre situationen, når alle tilhængerne vender tilbage til vores stadion' var svaret.

.:FORSIDE:.