fbpx
Annonce

Memphis Depay: 'Barcas spillestil passer mig perfekt'

FCBARCELONA.DK - 19.07.21

// Depay

Efter ankomsten til Barcelona tidligere i dag, gav Memphis Depay sit første interview som Barca-spiller, da Barca TV fik en kommentar. Her fremhævede han både Barcas spillestil og glæden over at skulle træne under Koeman.

'Det er en meget speciel dag og jeg glæder mig til at tage til stadion. Jeg håber at vinde en masse trofæer. Det er derfor jeg kommer til denne dejlige klub, der har en fantastisk historie. Jeg glæder mig til at møde alle i klubben. Jeg kommer lige fra ferien og nu jeg tilbage for at fokusere og starte sæsonen godt' indledte han.

'Jeg elsker at spille angrebsfodbold og være kreativ på banen, skabe chancer, lave assists og score mål. Det er perfekt for mig den måde Barca spiller på, så jeg er meget glad' fortsatte han.

Depay bliver spurgt til samarbejdet med Koeman. 'Jeg har taget mine største skridt sammen med ham på landsholdet og det var vigtigt. Han har støttet mig meget, også da jeg var skadet. Han så jeg kæmpede mig tilbage og han støttede mig i at tage til verdens største klub, så jeg er meget glad for, at han er her. Jeg er klar til at kæmpe for ham' afsluttede den nye Barca-spiller.

.:FORSIDE:.