fbpx
Annonce

Memphis betaler prisen for den store konkurrence

Anders Lang Jensen - 17.09.22

// Memphis Depay

Memphis Depay var i sommerens transfervindue særdeles tæt på at forlade Barca til fordel for italienske Juventus. Hollænderen konkurrerer nu om spilletid i den catalanske offensiv, men indtil videre har angriberen trukket det korteste strå.

Der lå en kontraktophævelse klar mellem Barca og Memphis Depay, men i stedet forblev hollænderen på Camp Nou, mens det var Pierre-Emerick Aubameyang, som forlod klubben. Hollænderen står nu i skyggen af Lewandowski som andetvalg, og det kan ses på spilletiden.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


I sæsonstarten har Memphis Depay nemlig blot spillet sammenlagt 72 minutter for Barca. Det svarer til blot 11 procent af holdets samlede antal spilleminutter i sæsonens første syv kampe. Til sammenligning har Robert Lewandowski deltaget i hele 88,4 procent af det samlede antal minutter.

Konkurrencesituationen i offensiven er voldsom i denne sæson, og Memphis Depay er lige nu placeret nederst i det offensive hierarki. Om mindre end to måneder venter en VM-slutrunde for Holland, og spørgsmålet bliver, hvor mange minutter Depay kan skrabe sammen op til turneringen.

Lige nu peger meget på, at det bliver for hollænderen at hente de afgørende spilleminutter på grønsværen.

memphis21

.:FORSIDE:.