fbpx
Annonce

Medier: Sådan stiller Barca op i aften i El Clásico

FCBARCELONA.DK - 19.03.23

// El Clásico

Stort set samtlige medier i Catalonien og Spanien er enige om, hvordan Xavi vælger at indlede kampen i aften mod Real Madrid hjemme på Spotify Camp Nou. Realiteterne er da også, at alternativerne er få.

Når Xavi lidt før kl. 20 offentliggør sin startopstilling til aftenens Clásico, kommer den med stor sandsynlig til at se således ud:

Ter Stegen, Araujo, Koundé, Christensen, Balde, Busquets, De Jong, Kessié, Gavi, Raphinha og Lewandowski.

Artiklen fortsætter under annoncen


Det vil betyde at Xavi igen spiller med fire midtbanespiller, som holdet har haft stor succes med i de største kampe, også mod Real Madrid. Det har netop været med fire midtbanespillere at Barca vandt både supercuppen og den første pokalsemifinale over ærkerivalerne.

Xavi har før overrasket og det kan være han gør det igen. Måske Marcos Alonso starter inde og det vil nok koste Andreas Christensen pladsen, ligesom Jordi Alba er et alternativ til Alejandro Balde. Sergi Roberto kan heller ikke afvises til en plads på midtbanen og det vil i givet fald blive på bekostning af Franck Kessié.

Der er også den mulighed, at Xavi vælger at spille med tre angribere, hvilket vil give Ferran Torres eller Ansu Fati en plads fra start, men det er næppe sandsynligt at Xavi afviger fra fire midtbanespillere og to angribere i startopstillingen.

Hvad Barca-træneren beslutter sig for, får man svaret på en times tid inden kickoff, der er kl. 21.00. Kampen kan i øvrigt ses på TV2 Sport X..:FORSIDE:.