fbpx

Medier: Messi vælger at tage til Inter Miami

FCBARCELONA.DK - 07.06.23

// Lionel Messi

Lionel Messi har besluttet hvor han spiller fremover og valget er faldet på amerikanske Inter Miami. Det fortæller flere medier samstemmende og dermed ser det ud til, at spekulationerne om en retur til Barca kan forstumme.

Messi har tidligere i karrieren udtalt, at et ophold i den amerikanske liga MLS var noget han godt kunne tænke sig at prøve, inden at støvlerne bliver lagt på hylden. Nu ser det ud til, at han får sit ønske opfyldt.

Artiklen fortsætter under annoncen


Samtlige catalanske og spanske medier bringer forlydenderne om, at Messi har taget en beslutning omkring sin fremtid, efter to sæsoner i PSG. Avisen Mundo Depotivo skriver for eksempel, at Messi kender Florida fra flere ferier og at det er en medvirkende årsag til, at valget er faldet på Inter Miami.

Intet er blevet bekræftet endnu og det kan ikke afvises, at sagen udvikler sig i en anden retning, men med de meget vedholdende meldinger fra flere sider, er det realistisk at der er noget om snakken.

Avisen Sport fortæller at Messi forsøgte at overbevise Inter Miami om, at han kunne spille næste sæson i Barca på en lejeaftale, men det ønskede amerikanerne angiveligt ikke, der vil have den argentinske verdensmester for sig selv.

Nu venter alle på en definitiv udmelding fra Messis bagland og det varer næppe længe før det sker..:FORSIDE:.