fbpx
Annonce

Medier: Messi nægter at møde op til sæsonstarten

FCBARCELONA.DK - 29.08.20

// Lionel Messi


Flere catalanske medier skriver lørdag aften, at Lionel Messi har meddelt Barca, at han ikke møder op til sæsonstarten i Barca søndag. Her skal spillerne igennem de traditionelle lægeundersøgelser.

Det er både radiostationen RAC1 og de to store catalanske aviser Sport og Mundo Deportivo, som lørdag aften meddeler, at Lionel Messi nægter at møde op til sæsonstarten i Barca søndag, hvor truppen efter planen skulle møde ind til lægetjek inden træningen starter mandag.

Ifølge medierne skulle Messi holde fast i, at han ønsker at forlade Barca med det samme og at han har ret til dette på baggrund af den klausul, som tillader ham at stoppe efter hver sæson. På Camp Nou mener ledelsen dog, at fristen for at meddele sit stop er overskredet.

Messi skulle også have meddelt Barca, at han heller ikke har tænkt sig at møde op til mandagens træningen på Ciutat Esportiva, som er den første af slagsen i den nye sæson.

Det bliver derfor særdeles spændende at følge situationen søndagen igennem, hvor Barca er tvunget til at komme med en udmelding, hvis kaptajnen ikke møder op.

.:FORSIDE:.