fbpx

Medier: La Liga har endelig godkendt Barcas plan

FCBARCELONA.DK - 06.06.23

// La Liga

Samtlige catalanske og spanske sportsmedier fortæller samstemmende, at Barca har fået godkendt sin økonomiske plan for de næste to sæsoner. Dermed åbnes der op for mulige forstærkninger i denne sommers transfervindue.

Det er flere uger siden at Barca sendte sin plan til La Liga til godkendelse, men det er angiveligt først i dag, at det definitivt er givet grønt lys. Nyheden er ikke officielt bekræftet af Barca eller La Liga, men aviserne Sport, Mundo Deportivo, Marca og AS fortæller alle, at godkendelsen er en kendsgerning.

Artiklen fortsætter under annoncen


Det er en stor nyhed for præsident Joan Laporta og den øvrige ledelse, samt ikke mindst for Xavi, for nu kan arbejdet med at forstærke truppen begynde. Den godkendte aftale giver mulighed for at indskrive de spillere der mangler, som Gavi, Ronald Araujo og Balde, ligesom der kan hentes nye spillere, hvis andre rejser.

Det helt store samtaleemne er naturligvis Leo Messi, der har ventet på La Ligas godkendelse af aftalen, så han kunne se om Barca var i stand til forstærke sig. Det bliver spændende at se, hvordan det udvikler sig omkring den argentinske verdensmester..:FORSIDE:.