fbpx
Annonce

Medier: Koeman fortsætter som Barca-træner

Rune Stentoft Arlbjørn - 02.06.21

// Ronald Koeman

Onsdag aften meddeler de store catalanske medier, at Laporta har besluttet at fortsætte med Koeman som træner i Barca. Koeman går angiveligt ned i løn, men får også muligheden for at blive i Barca til sommeren 2023.

Flere catalanske medier melder om de nye forhold for Koeman i sin kontrakt, blandt dem avisen Sport og radiostationen Catalunya Radio. Hele lønbugdettet i klubben skal reduceres, og det gælder ikke kun for spillerne, men også for træner Ronald Koeman.

Laporta er ifølge meldingerne blevet enig med Koeman om, at hollænderen går ned i sin faste grundløn. Nedgangen i den løn bliver så lavet om til variabler som kan opnås ved at holdet vinder nogle bestemte trofæer i næste sæson.

Dertil meldes det også, at Koeman underskriver en ny aftale for at fortsætte som træner i Barca til sommeren 2023. Lige nu løber kontrakten kun til sommeren næste år i 2022, men i aftalen om ændringerne af kontrakten indgår der angiveligt nu også en option på yderligere et år.

Hvis Koeman lever op til nogle præstationsbetingede kriterier i den nye sæson vil aftalen så automatisk blive forlænget med et år mere til 2023. Det kunne for eksempel være hvis Barca vinder et eller flere trofæer som La Liga og Champions League.

.:FORSIDE:.