fbpx
Annonce

Medier: Ivan Rakitic er til lægetjek hos Sevilla

FCBARCELONA.DK - 31.08.20

// Rakitic


Samtlige catalanske og spanske medier melder samstemmende, at Ivan Rakitic er få timer fra et skifte til Sevilla. Kroaten er angiveligt til lægetjek og der ventes snart en bekræftelse på klubskiftet.

Efter seks sæsoner hos Barca, ser det ud til at Rakitic får sit ønske opfyldt om at vende tilbage til Sevilla, som han spillede for inden skiftet til Barca og hvor hele hans kones familie bor.

Rakitic er ifølge en række medier til lægetjek på en klinik i Barcelona i forventning om, at Barca og Sevilla får forhandlet de sidste detaljer om en aftale på plads. Rakitic selv har forhandlet sig frem til en en 2-årig kontrakt, med mulig forlængelse i en sæson mere.

Det forventes ikke at Barca får den store transfersum for den 32-årige midtbanespiller, da der kun resterer et år af hans kontrakt. Sevilla betaler angiveligt i variabler, alt efter hvor mange kampe kroaten spiller for det andalusiske hold og hvor mange titler der kommer i hus.

Barca er godt i gang med at ændre på truppen og Rakitic indgår ikke i planerne for næste sæson, hvilket helt sikkert har været med til at få skiftet på plads.

.:FORSIDE:.