fbpx
Annonce

Medier: Ilaix arbejder intenst på at forlade Barca

Rune Stentoft Arlbjørn - 29.08.21

© Getty Images
// Ilaix

Det står ret klart, at Ilaix Moriba ikke vil forlænge sin kontrakt med Barca, da han ikke vil acceptere catalanernes vilkår. Derfor arbejder midtbanespilleren intenst på at forlade klubben, fordi han ikke vil sidde et år på bænken.

Barca er klar til at sælge Ilaix Moriba, men det bliver ikke for enhver pris. Klubben har investeret meget i den unge og talentfulde spiller, så de vil ikke lade ham gå med mindre de får 20 mio. euro for ham. Måske kan 15 mio. euro plus variabler være tilfredsstillende.

Annoncen fortsætter under annoncen
FCBSHOP.dk - FC Barcelona trøjer og merchandise


Er der ikke en klub, som betaler det for Ilaix, som Barca kræver, så er catalanerne klar til, at lade ham sidde et år på bænken eller tribunen for B-holdet, som er dem han tilhører med sin nuværende kontrakt, men Ilaix har ikke tænkt sig at spilde et år på at se fodbold fra tribunen.

Ilaix Moriba vil spille fodbold, så derfor arbejder han intenst på at komme væk fra Barca i dette transfervindue, selvom der kun er få dage tilbage til at finde en løsning. Det skriver de store catalanske aviser Sport og Mundo Deportivo.

Tottenham ligner den mest sandsynlige destination for Ilaix i øjeblikket, da Leipzig ikke lader til at imødekomme Barcas priskrav, men Chelsea og Manchester City meldes også at være interesseret. Tottenham har dog indtil nu været den mest seriøste klub med henblik på at hente Ilaix.

.:FORSIDE:.