fbpx

Medier: Getafe køber Cucurella fri

Rune Stentoft Arlbjørn - 16.03.20

© Getty Images
// Cucurella

Marc Cucurella ser ikke ud til at have en fremtid i Barca, da Getafe angiveligt er klar til at købe catalaneren fri for den aftalte sum på 6 mio. euro. Det rapporterer næsten alle de store aviser nu fra Spanien og Catalonien.

Til sommer kan Getafe købe den sprudlende Cucurella fri for blot 6 mio. euro. Det har madrilenerne tænkt sig at gøre, hvis man skal tro de catalanske aviser Sport og Mundo Deportivo samt den spanske avis Marca.

De tre store aviser melder samstemmende, at Getafe har tænkt sig at udløse købsklausulen, hvilket også var ventet på grund af Cucurellas præstioner for Madrid-klubben.

Det er dog uvist om Cucurella forstætter karrieren i Getafe i næste sæson, da der er stor interesse fra flere store klubber rundt omkring i Europa, som vi kunne afsløre her på fcbarcelona.dk i går.

Hvis Getafe kvalificerer sig til Champions League kan Cucurella blive i Getafe, da han er en vigtig spiller for José Bordalás' mandskab, der ligger på femtepladsen i ligaen med samme pointantal som Real Sociedad, der lige nu indtager den Champions League-givende fjerdeplads.

.:FORSIDE:.