fbpx
Annonce

Medier: Barca har solgt Coutinho til Aston Villa

Peter Vyff - 10.05.22

// Philippe Coutinho

Philippe Coutinho er i denne sæson udlånt til Aston Villa og brasilianeren er udstyret med en købsoption på 40 millioner euro. Nu meldes et regulært skifte færdigforhandlet - dog til en noget lavere pris.

Barca står foran et hektisk transfervindue, hvor holdet nærmest skal forstærkes hele vejen rundt. Den store udskiftning kommer til at koste dyrt, og hvis det skal lykkes, så er ledelsen nød til at skille sig af med flere førsteholdsspillere, som ingen fremtid har på Camp Nou. Philippe Coutinho falder i netop den kategori, og det er ledelsens klare forventning, at han ikke er at finde på holdkortet efter sommerferien.

Ifølge den catalanske avis Mundo Deportivo og transferjournalisten Gerard Romero, så skulle Barcalukket salget af Coutinho til Aston Villa. Englænderne havde dog svært ved at matche hans købsoption på 40 millioner euro og da Barca har brug for at komme af med Coutinho, så skulle parterne derfor angiveligt være blevet enige om en købspris på 20 millioner euro. Derudover skulle Barca fortsat eje 50% af brasilianeren.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Brasilianeren ankom fra Liverpool tilbage i 2018, og sammen med Ousmane Dembélé, så er han stadig Barcas dyreste indkøb nogensinde. Stort set alle Barca-fans havde høje forventninger til Coutinho, som efter fem år på Anfield havde udviklet sig til én af de bedste spillere i Premier League.

Landsholdsspilleren har dog været en stor skuffelse, og på trods af rigeligt med spilletid, så har Coutinho aldrig formået at bide sig fast i startopstillingen. Der har været enkelte lyspunkter, men slet ikke nok til at de daværende trænere har turde satse på ham kontinuerligt.

Derfor nåede Coutinho kun at få en enkelt sæson på Camp Nou, inden han blev sendt afsted til Bayern München på et lejeophold, som efterfølgende har vist sig ikke at blive det eneste. I den indeværende sæson har brasilianeren været udlejet til Aston Villa, hvor han fik en fremragende start. Coutinho har dog været for svingende i hans niveau, og han har ikke været involveret i nogle mål i de sidste syv kampe.

Newcastle fra Premier League har også været nævnt som bejlere til Coutinho, men indtil nu lader det til, at Barca komme til at lide et endnu større tab på Coutinho end forventet. Ledelsen ser dog højst sandsynligt kun frem til at komme af med brasilianeren, og fortsætte det hårde arbejde henimod sommerens transfervindue.

.:FORSIDE:.