fbpx

Medier: Barca har droppet købet af Rodrigo

FCBARCELONA.DK - 28.01.20

© Getty Images
// Rodrigo

Flere catalanske medier meddeler netop nu, at Barca har trukket sig fra forhandlingerne med Valencia om Rodrigo. Parterne kunne angiveligt ikke nå til enighed samtidig med, at Bruno Fernandes skulle være tæt på Manchester United.

Der var ellers lagt op til en handel, hvor Barca hentede både Rodrigo og Bruno Fernandes, men lejede sidstnævnte ud til Valencia frem til 2021. Først på tirsdag aften kom der dog meldinger om, at Fernandes skulle være meget tæt på at skifte til Manchester United og at handlen med Rodrigo derfor var i fare.

Kort tid efter kunne medier som RAC1, Mundo Deportivo, Sport og Cadena SER så alle afsløre, at Barca midt på tirsdag aften skulle have afbrudt og trukket sig fra forhandlingerne med Valencia om købet af Rodrigo. 

Årsagen til, at Barca pludselig trak sig fra forhandlingerne skulle være, at man ikke ville acceptere Valencias betingelser, som skulle ligge meget langt fra hvad catalanerne var villige til at betale og acceptere.

Nu er det helt store sprøgsmål, om Barca vælger at gå efter en anden angriber til at erstatte den skadede Luis Suárez eller om man vælger at nøjes med de spillere man allerede har i truppen. På fredag ved midnat lukker vinterens transfervindue.

.:FORSIDE:.