fbpx
Annonce

Medier: Barca forhandler med Edinson Cavani

FCBARCELONA.DK - 31.08.21

// Cavani


Adskillige medier meddeler tirsdag middag, at Barca netop nu forhandler om at hente Edinson Cavani til Camp Nou inden transfervinduet lukker ved midnat. Catalanerne skulle allerede være tæt på enige med uruguayaneren.

Nyheden om Edinson Cavani kommer fra den catalanske radiostation RAC1, og er senere blevet rapporteret af aviserne Sport og Marca, som alle meddeler, at uruguayaneren er den angriber, som Barca på denne sidste dag af sommerens transfervindue forsøger at hente til Camp Nou.

Ifølge RAC1 skulle Barca allerede være tæt på enige med 34-årige Cavani om de kontraktmæssige forhold, og nu venter der så forhandlingerne med Manchester United. Cavanis kontrakt med den engelske klub udløber til næste sommer. United hentede angriberen for snart et år siden på en fri transfer og han estimeres til at have en markedsværdi på omkring seks millioner euro.

På trods af, at Edinson Cavani har rundet de 34 år, som man uruguayaneren alligevel fortsat betegnes som en af de bedste og stærkeste angribere i verden. Han vil uden tvivl være en klar forstærkning af det catalanske angreb på Camp Nou.

Avisen Mundo Deportivo bekræfter, at Cavani er blevet tilbudt til Barca, men meddeler også, at angriberens løn kan blive svær for Barca at matche. Spørgsmålet er, om uruguayaneren er klar til at acceptere en lavere løn for at trække i den blå-røde trøje.

.:FORSIDE:.