fbpx
Annonce

Medier: Agüero modtager behandling med stamceller

FCBARCELONA.DK - 29.07.21

// Sergio Agüero


Sergio Agüero er i øjeblikket på sommerferie efter deltagelsen ved Copa América, som han bekendt vandt sammen med Lionel Messi og Argentina. Agüero udnytter dog også ferien til at blive behandlet i knæet med stamceller.

Sergio 'Kun' Agüero forventes at slutte sig til Barca-truppen på mandag den 2. august. Det sker efter godt tre ugers sommerferie.

Den 33-årige argentineren har dog ikke blot slappet af ved poolen i sin ferie. Han har udnyttet tiden til at blive behandlet i sine to knæ med dyrkede samceller, hvor formålet har været at regenere brusk. Det skulle meget gerne være med til at forhindre knæskader og på samme tid forlænge Agüeros karriere som professionel fodboldspiller.

Behandlingen med stamceller skulle have været planlagt før klubskiftet ttil Barca. Beslutningen skulle være blevet taget efter den alvorlige skade i venstre knæ, som Agüero pådrog sig sidste år Her gik han glip af hele 24 kampe for Manchester City og det argentinske landshold, og måtte efterfølgende opereres.

Agüero har været plaget af forskellige skader i løbet af de seneste år og derfor bliver det særdeles spændende, om angriberen kan holde sig bare nogenlunde skadesfri i Barca-trøjen.

.:FORSIDE:.