fbpx
Annonce

Medier: Agenten Mino Raiola er afgået ved døden

FCBARCELONA.DK - 28.04.22

// Mino Raiola

Der tikker kedelige nyheder ind torsdag eftermiddag, hvor adskillige medier meddeler, at den prominentet spilleragent, Mino Raiola, er død. Italieneren har kæmpet med sygdom på det seneste og skulle nu have tabt kampen.

Mino Raiola har længe været en af de mest succesfulde spilleragenter i europæisk fodbold. Han har repræsenteret nogle af de største navne gennem de seneste 20 år og har ikke mindst været berygtet for sin hårde og kyniske forhandlingsform, samt nogle voldsomme økonomiske krav. Raiola blev indtil sin sidste dag betragtet som den mest magtfulde og betydningsfulde agent i verden.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Også på Camp Nou har man adskillige gange stiftet bekendtskab med Mino Raiola i forbindelse med køb og salg af spillere. Det skete senest i forbindelse med forhandlingerne om Erling Haaland, mens klubben også har forhandlet med italieneren om spillere som Matthijs de Ligt, Paul Pogba og Marco Verratti. Barca-præsident Joan Laporta har flere gange erkendt at have et tæt forhold til Raiola.

Mino Raiola blev syg i slutningen af sidste år og måtte i januar lade sig operere i Milano. Herefter har italieneren været indlagt og overvåget, inden han altså i dag ifølge de fleste medier døde. 

OPDATERING 15.05: Der er nu tvivl om, hvor vidt Mino Raiola rent faktisk er død. Italieneren har netop selv lagt en besked på Twitter, hvor han afviser historien. Andre meddeler, at han er i kritisk tilstand.

.:FORSIDE:.