fbpx
Annonce

Medie: Xavi har bedt disse tre spillere forlade Barca

FCBARCELONA.DK - 23.12.21

Barca arbejder på at forstærke truppen, men også på at komme af med adskillige spillere. Onsdag aften kunne den catalanske transferjournalist Gerard Romero afsløre, at Xavi forleden har bedt Coutinho, Umtiti og Luuk de Jong forlade klubben i januar.

Gerard Romero er tidligere journalist på radiostationen RAC1 og er siden gået sin egen vej i arbejdet med de seneste rygter fra transfermarkedet. Han var blandt andet den første til at afsløre, at Sergio Agüero stoppede karrieren, samt at Barca var på jagt efter Ferran Torres.

Artiklen fortsætter under annoncen


Onsdag aften kunne Gerard Romero så afsløre, at Barca-træner Xavi Hernandéz forleden meddelte til Samuel Umtiti, Philippe Coutinho og Luuk de Jong, at de omgående bør finde sig en ny klub og forlade Barca i januars transfervindue.

Den sportslige ledelse skulle efter Xavis beslutning og besked til de tre spillere have sat alle sejl ind på at finde nye klubber, som vil overtage Umtiti, Coutinho og Luuk de Jong. Det helt store spørgsmål bliver så, om catalanerne lykkes i denne omgang, da man tidligere uden held har forsøgt at komme af med både Umtiti og Coutinho.

.:FORSIDE:.