fbpx

Sky: Vidal sagde ja til både Inter og Juventus

Anders Lang Jensen - 16.03.20

© Getty Images
// Vidal

Da vinterens transfervindue stod på, lignede det endestationen for chilenske Arturo Vidal i Barca, men trænerskiftet fra Ernesto Valverde til Quique Setién ændrede situationen. Midtbanespilleren ønskede angiveligt selv et exit.

Et af de helt store transferhistorier i vinter var, om italienske Inter skulle gå efter Barcas Arturo Vidal eller danske Christian Eriksen i Tottenham. Den danske landsholdsspiller endte som bekendt med at tage til Milano, men Arturo Vidal var angiveligt ganske interesseret i et skifte tilbage til italiensk fodbold.

Ifølge Sky Sports-reporteren, Fabrizio Romano, sagde Vidal ja til at skifte tilværelsen i Barca ud med en ditto hos sin tidligere træner Antonio Conte i Inter. Klubberne kunne dog ikke blive enige om en transfer, mens fyringen af Ernesto Valverde også havde indflydelse på situationen.

Desuden melder Fabrizio Romano, at Arturo Vidal ligeledes takkede ja til at skifte til Juventus i december måned. Men heller ikke her kunne parterne finde hinanden, mens januars transfervindue stod åbent. Nu forventes det i stedet, at særligt Inter vil forsøge sig igen hos chileneren til sommer. Og Barca skulle denne gang være klar på at sælge Vidal for en tilfredsstillende pris.

.:FORSIDE:.