fbpx
Annonce

Medie: UEFA har indskrevet Barca til Champions League

FCBARCELONA.DK - 16.06.21

// Champions League // UEFA


Spekulationerne om at UEFA ville suspendere Barca fra Champions League på grund af initiativet med Super League kan forstumme. Ifølge et spansk medie har UEFA indskrevet Barca, Real Madrid og Juventus i turneringen.

Der er radiostationen Cadena Cope der fortæller, at det spanske fodboldforbund RFEF har modtaget bekræftelse fra UEFA på, at FC Barcelona og Real Madrid deltager i næste sæsons Champions League. Det samme er angiveligt sket for Juventus.

Det har ellers ikke skortet på trusler fra UEFA præsindet Ceferin, der ved flere lejligheder har varslet hårde sanktioner og blandt nævnt muligheden for, at de tre klubber ikke var velkomne i Champions League. Dette på grund af ønsket om en europæisk Superliga.

UEFA har dog mere end svært ved at bevise, at de tre oprørske klubber reelt har brudt nogle regler og det er nok årsagen til, at UEFA nu må acceptere, at klubberne er med i næste sæsons Champions League.

Det er helt normalt kotume, at UEFA meddeler diverse fodboldforbund i Europa, hvilke klubber der har kvalificeret sig til Champions League. Som 3'er i La Liga sikrede Barca sig en plads i den prestigefyldte turnering.

.:FORSIDE:.