fbpx
Annonce

Medie: Sporting lurer på Bellerín inden lukketid

Anders Lang Jensen - 29.01.23

// Bellerín



Héctor Bellerín har ingen fremtid i Barca og højrebacken ventes at forlade det catalanske allersenest efter sæsonen. Portugisiske Sporting lurer dog angiveligt på at hente Bellerín inden vinterens transfervindues lukning om få dage.

Barca er godt dækket ind på højrebacken, og Héctor Bellerín er langt bag køen om spilletid efter navne som Jules Koundé, Sergi Roberto og sågar Ronald Araújo, der har spillet minutter på positionen. Derfor kan et exit allerede nu komme på tale.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Ifølge det engelske medie The Athletic og den troværdige journalist David Ornstein, har portugisiske Sporting interesse i at hente Héctor Bellerín allerede denne vinter. Portugiserne er tæt på at sælge profilen Pedro Porro til Tottenham og de øjner tilsyneladende Bellerín som erstatning.

The Athletic beretter, at Héctor Bellerín ikke er afvisende overfor idéen om at skifte til Sporting inden transfervinduets lukning, og Barca ventes ikke at have store økonomiske krav for at slippe højrebacken. Tværtimod vil det virke oplagt at sende Bellerín på en fri transfer, selvom kontrakten løber et halvt år mere for derimod at spare seks måneders løn.

Bellerín indgår tydeligvis ikke i Xavis planer, for selvom han er truppens eneste naturlige højre back, foretrækker Xavi at benytte, Sergi Roberto, Koundé eller Araujo på positionen.

bellerin13

.:FORSIDE:.