fbpx
Annonce

Medie: Soler er erstatningen hvis De Jong rejser

Simon Arun Vrábel - 07.05.22

// Carlos Soler

Efter Eric Ten Hags ankomst til Manchester United er rygterne om Frenkie de Jongs afgang taget til og hvis dette skulle ske ønsker Xavi angiveligt at erstatte hollænderen med Valencias Carlos Soler.

Med sine kun 24 år og et prisskilt på 86 millioner euro ankom Frenkie de Jong som en stor stjerne til fremtidens Barca-mandskab og planen var, at midtbanen skulle bygges op omkring spillere som ham. Alligevel vil rygterne om den unge hollænderes afsked fra Camp Nou ikke stoppe og med Erik Ten Hags ankomst til Manchester United fra netop De Jongs tidligere klub Ajax er Xavi blevet tvunget til at kigge på en erstatning. Her er valget ifølge mediet El Desmarque faldet på Carlos Soler, selvom hans klub Valencia i øjeblikket ikke er interesseret i dialog.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Unge Frenkie de Jong har siden sin ankomst til Camp Nou i 2019 haft svært ved at finde det høje niveau som han viste i Ajax og forsat viser på det hollandske landshold. Klubben har da også gennemlevet en svær periode med en afsked til den største stjerne i klubbens historie, et mistillidsvotum, træner- og præsidentskifte, og derfor er der ikke mange der bebrejder den unge hollænder. De Jong har da heller ikke selv udvist interesse i at forlade Barca, men alligevel nævnes hans navn oftere og oftere i medierne, da hans prisskilt vil kunne hjælpe den pressede økonomi gevaldigt.

Selvom der er stort potentiale på midtbanen ser Xavi sig dog nødsaget til at finde en direkte erstatning for Frenkie de Jong, hvis han selv eller klubben skulle beslutte af sælge ham, og her er valget angiveligt faldet på Carlos Soler, som har spillet hele sin karriere i Valencia. Den rutinerede midtbanespiller er netop fyldt 25 år og har spillet på Valencias førstehold sien 2017, hvorfor der er tale om en erfaren herre. Soler har igennem længere tid været i forhandlinger med sin klub om en kontraktforlængelse, men de seneste meldinger går på, at forhandlingerne er gået i stå, og det er den situation, som Barca vil udnytte.

Solers kontrakt udløber nemlig i sommeren 2023 og hvis parterne derfor ikke finder en løsning i løbet af denne sommer, kan Valencia blive tvunget til at sælge ham nu, hvis ikke han skal rejse gratis næste år. På trods af den korte tidsfrist har Valencia offentligt sagt, at klubben er i god dialog med Carlos Soler og at der på ingen måder er nogen snak med Barca om et skifte. Barca afventer derfor situationen for nuværende, men skulle det ske, at Frenkie de Jong forlader Camp Nou anslås hans markedspris ikke til at være faldet væsentligt siden Barca købte ham for 86 millioner euro og Carlos Soler anslås til at have en markedsværdi på 20 millioner euro, hvorfor en handel rent økonomisk kan virke interessant.

.:FORSIDE:.