fbpx
Annonce

Medie: Sevilla ønsker at hente Memphis Depay

Peter Vyff - 17.09.22

// Memphis Depay

Memphis Depay står bagerst i køen til spilletid på Camp Nou, hvor han er klar backup for Robert Lewandowski. Det har Sevilla nu eftersigende tænkt sig at udnytte, og holdet fra Andalusien arbejder nu angiveligt på at hente hollænderen.

Sommerens transfervindue bød på en række overraskelser, deriblandt at det ikke lykkedes for Memphis Depay at forlade Camp Nou. Hollænderen blev ellers kraftigt sat i forbindelse med et skifte til Juventus, hvor forhandlingerne dog endte med at bryde sammen, da landsholdsspilleren eftersigende pludseligt forhøjede hans lønkrav.

Ledelsen havde ellers håbet på at kunne sende hollænderen afsted, eftersom han var kommet i overskud på Camp Nou efter ankomsten af Robert Lewandowski og Raphinha. Det endte som bekendt med, at Pierre-Emerick Aubameyang istedet skiftede til Chelsea, hvilket efterlod en plads i førsteholdstruppen til Memphis.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Hollænderen har dog ikke fået meget spilletid i denne sæson, hvor han er langt fra den faste startopstilling. Cheftræneren Xavi foretrækker helt tydeligt at spille med Ousmane Dembélé, Raphinha og Lewandowski i front, og når der skal skiftes ind, så står Ansu Fati og Ferran Torres klart foran Memphis.

Angriberens situation har igen sparket til rygterne om hans fremtid, og ifølge mediet El Nacional de Cataluña ønsker Sevilla at hente landsholdsspilleren, når transfervinduet igen åbner til årsskiftet. Andalusierne har fået en dårlig start på sæsonen, hvor holdet i øjeblikket befinder sig på en 16. plads i La Liga.

Sevilla har haft svært ved at finde netmaskerne hidtil i sæsonen, ligesom det heller ikke lykkedes at score imod FC København i Champions League. Det skal der dog ændres på, og Memphis står angiveligt højest på ønskelisten over nye spillere på Rámon Sánchez Pizjuán.

Hollænderens kontrakt udløber efter denne sæson, hvilket betyder, at Memphis kan hentes for nærmest ingenting. Catalanerne har ifølge El Nacional ikke noget ønske om at tjene penge på landsholdsspilleren, som angiveligt også var tæt på at få annulleret sin kontrakt på Camp Nou i sommer.

Derfor virker et skifte til Sevilla bestemt ikke urealistisk. Den 28-årige Memphis tilbyder en stor erfaring fra højeste niveau, og hollænderen er nærmest garant for mål, uanset hvilket land og liga han befinder sig.

.:FORSIDE:.