fbpx
Annonce

Medie: Sadio Mané kan erstatte Messi

Magnus Wind - 28.08.20

// Sané


I øjeblikket peger pilen i retningen af, at Leo Messi snart er fortid i Barca. Hvis catalanerne mister klubbens anfører, skal der hentes forstærkninger. Her kan Liverpools Sadio Mané vise sig som en mulig kandidat.

Hvis Leo Messi ender med, at blive solgt for 300 mio. euro, som rygterne går på, så vil Barca få midlerne til at købe de nødvendige forstærkninger. Tabet af klubbens anfører største profil vil selvfølgelig være stort, men den høje salgspris er lige hvad økonomisk trængte Barca har brug for. 

Mediet TMW melder nu, at Liverpools Sadio Mané bliver set som en mulig transferkandidat, hvis Messi ender med at blive solgt. Den senegalesiske kantspiller har i de sidste par sæsoner været en stor profil på Jürgen Klopps mandskab. Med sine 28 år har Mané stadig nogle gode år tilbage af sin karriere og vurderes at kunne hjælpe Barca i genoprejsningen af holdet. 

Mané har tidligere spillet under Ronald Koeman, da de begge var i Southampton. Med tre år tilbage af sin kontrakt, skriver TMW, at prisen på kantspiller ligger på omkring 120 mio. euro. Om det bliver Mané eller en helt anden, som skal løfte arven efter Messi, bliver spændende at følge.

.:FORSIDE:.