fbpx
Annonce

Medie: Pjanić meldes klar til lønnedgang

Anders Lang Jensen - 19.08.22

© Getty Images
// Miralem Pjanic

Miralem Pjanić får en ny chance i Barca denne sæson, og meget tyder på, at bosnieren starter inde på søndag mod Real Sociedad. Dermed fortsætter Pjanić på lønningslisten og midtbanespilleren meldes klar til at drøfte lønnedgang.

Efter et skuffende lejeophold i tyrkiske Besiktas er Miralem Pjanić tilbage i Barca, hvor han har overbevist Xavi. Den kontrollerende midtbanespiller sidder dog på en stor kontrakt, men den er han angiveligt klar til at acceptere at sænke for at hjælpe klubben.

Artiklen fortsætter under annoncen


Miralem Pjanić er en spiller, som klubben gerne ser går ned i løn, og det skulle bosnieren være klar til at imødekomme. Det melder den catalanske tv-kanal Esport3. Pjanić har i sommerens pre-season vist, at han vil kæmpe for succes i Barca-trøjen, og samme attitude har han, når det kommer til en mulig lønnedgang.

Selvom Barca har registreret alle de nye spillere, med undtagelse af Jules Koundé, er forhåbningen stadig at styrke mandskabet. Derfor vil en lønnedgang til Miralem Pjanić hjælpe klubben markant, eftersom bosnieren ligger blandt de øverste af lønhierarkiet i Barca-truppen.

pjanic2

.:FORSIDE:.