fbpx
Annonce

Medier: Pjanić lejes ud til Besiktas

Anders Lang Jensen - 02.09.21

© Getty Images
// Miralem Pjanic

Det lykkedes ikke for Miralem Pjanić at finde en anden klub, før transfervinduet lukkede i, men enkelte lande har åbent lidt endnu. Tyrkiske Besiktas nævnes nu som et bud på hans nye klub, men fristen er ved midnat.

Det tyrkiske og russiske marked er fortsat åbent, og agenterne til Miralem Pjanić har snakket med flere interesserede klubber i disse lande de sidste par dage. Hidtil har klubberne er været ukendte, men den tyrkiske storklub Besiktas lejer angiveligt bosnieren for den kommende sæson. Det skriver aviser Sport og Mundo Deportivo samstemmende.

Ifølge den anerkendte transferjournalist Fabrizio Romano er parterne nemlig særdeles tæt på at blive enige om en 1-årig lejeaftale, der sender Miralem Pjanić til Istanbul-klubben. Klubberne er tæt på at være enige om forholdene, hvor spillerens løn og prisen for lejeaftalen er på dagsordenen.

Det tyrkiske spillermarked lukker først den 7. september, men hvis Besiktas vil bruge Pjanic i Champions League, skal skiftet falde på plads inden midnat.

Tiden i det catalanske har været problematisk for den tidligere Juventus-profil, og nu ser det ud til, at der kommer en løsning på den uholdbare situation i Barca, hvor Pjanić på ingen måde indgår i Ronald Koemans planer i denne sæson.

.:FORSIDE:.