fbpx
Annonce

Medie: Pjanić kan ende i Tyrkiet eller Rusland

Anders Lang Jensen - 02.09.21

// Miralem Pjanic


Miralem Pjanić nåede ikke finde en ny klub før deadline på transfervinduets sidste dag og derfor er han stadig Barca-spiller. Transfermarkedet er dog stadig åbent enkelte steder, og hans agent arbejder fortsat på en løsning.

En række italienske klubber var i længere tid på banen, mens Sevilla også var meldt inde i billedet omkring den bosniske midtbanemand denne sommer. En aftale kom dog aldrig i stand, men agenten til Miralem Pjanić arbejder dog angiveligt hårdt på et klubskifte.

Ifølge mediet RAC1 er der dialog mellem Pjanić-lejren og klubber i både Tyrkiet og Rusland, hvor transfervinduet fortsat er åbent lidt endnu. Ifølge mediet er det meget muligt, at der findes en løsning for den tidligere Juventus-spiller i løbet af de kommende par dage.

Klubmæssigt er det slet ikke det niveau, som hidtil har været kædet sammen med Pjanić, men spilleren og hans bagland søger altså væk fra det catalanske trods de meget begrænsede muligheder i lande som Tyrkiet og Rusland.

For Barcas vedkommende er situationen den samme. En lejeaftale med Miralem Pjanić er bedst for alle parter, hvor en ny klub skal betale en væsentlig den af bosnierens høje lønpakke.

.:FORSIDE:.