fbpx
Annonce

Medie: Napoli ønsker at hente Jordi Alba til januar

Peter Vyff - 08.11.22

// Jordi Alba

Napoli skulle angiveligt være interesserede i at hente Jordi Alba til Serie A, når transfervinduet åbner til årsskiftet. Catalaneren har i denne sæson tabt sin faste startplads til Balde og et skifte er derfor ikke usandsynligt.

Barca har i efterhånden flere sæsoner forsøgt at finde en erstatning for Jordi Alba, som efterhånden er blevet 33 år. Ledelsen har forsøgt sig med flere spillere, dog uden det store held, indtil i denne sæson, hvor Alejandro Balde har imponeret alle med hans høje niveau.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Stortalentet har derfor forvist Alba til bænken, og det er kun blevet til 11 kampe for den ellers så faste starter. Catalanerens situation på Camp Nou har helt naturligt sat gang i flere rygter, og ifølge mediet Fichajes skulle Napoli være ganske interessere i at hente forsvarsspilleren til Serie A.

Det italienske storhold har været stærkt spillende i denne sæson, hvor holdet i øjeblikket topper ligaen, og fortsat er ubesejret efter 13 kampe. Napoli har også allerede formået at kvalificere sig til knockout-runden i Champions League, og netop den fornemme indsats i efteråret har forårsaget den store interesse i Alba.

Italienerne ønsker eftersigende at forstærke spillertruppen til årsskiftet, når transfervinduet åbner igen, hvilket skal styrke Napolis chance for at hjemtage mesterskabet i år. Luciano Spaletti råder dog allerede over to venstre backs, Mário Rui og Mathías Olivera.

Catalaneren skulle angiveligt også være på blokken i Inter Miami, som også skulle være interesseret i forsvarsspilleren. Det bliver derfor spændende at se, hvordan Barca håndterer situationen, hvor det har forlydt at ledelsen prioriterer at forlænge kontrakten med Marcos Alonso, hvilket betyder at Albas tid på Camp Nou snart kan være ovre.





 

.:FORSIDE:.