fbpx

Medie: Memphis er nået til enighed med Juventus

FCBARCELONA.DK - 17.08.22

// Memphis Depay

Det italienske medie Tuttosport meddeler denne onsdag, at Memphis Depay er nået til en enighed med Juventus om et klubskifte denne sommer. Nu mangler hollænderen af lave en aftale med Barca, som skal lade ham forlade Camp Nou.

TIrsdag kunne den catalanske avis Sport meddele, at alt tyder på, at Barca er indstillet på at fritstille Memphis Depay fra sin kontrakt, så han kan forlade klubben gratis. Alt peger i retning af, at angriberens nye klub bliver Juventus.

Artiklen fortsætter under annoncen


Onsdag meddeler Tuttosport så, at Memphis Depay nu er nået til enighed med Juventus om en kontrakt og at man derfor kun mangler at blive enige med Barca om en fratrædelsesaftale. Her skulle hollænderen have krævet en betaling på mellem to og tre millioner euro for den sidste sæson, som der resterer på Camp Nou. En betaling, som Barca nægter at betale.

Den sportslige ledelse i Barca skulle være indstillet på at lade Memphis rejse gratis, men kun hvis han giver afkald på resten af sin løn i klubben. Der forventes at blive forhandlet med hollænderens advokat allerede denne onsdag, så han hurtigst muligt kan rejse til sin nye klub i Torino.

.:FORSIDE:.