Medie: Koeman regner ikke med Riqui Puig!

Rune Stentoft Arlbjørn - 19.09.20

© Getty Images

Et af de helt store talenter i Barca, Riqui Puig, er blevet udeladt af aftenens trup til kampen mod Elche i Gamper-opgøret. Nu er det kommet frem, at det er fordi, at Ronald Koeman ikke regner med at bruge den unge catalaner.

Den catalanske radiostation RAC1 melder nu noget overraskende, at Riqui Puig ikke kan bruges i Barca. Det er Ronald Koeman, der har taget beslutningen. Derfor er den 21-årige midtbanespiller udeladt af truppen til aftenens kamp mod Elche.

Ifølge RAC1 fik Riqui Puig meldingen i går om, at han ikke kan bruges i Barca. Ronald Koeman anser spillere som Frenkie de Jong, Sergio Busquets, Miralem Pjanic og Carles Aleñá for at være foran ham og derfor må Riqui Puig nu se sig om efter en ny klub.

Meldingen om, at Puig ikke kan bruges kommer som en stor overraskelse. Han regnes for at være et af de aller største catalanske talenter og han gjorde det godt i slutningen af sidste sæson. Dertil har han også gjort det godt i de to foregående træningskampe.

I aften efter kampen mod Elche må det forventes, at Ronald Koeman bliver spurgt ind til Puig. Det ventes derfor, at der kommer yderligere forklaring fra den hollandske træner senere i aften om hvorfor han ikke kan bruge et af de største talenter i Barca.

644x70

.:FORSIDE:.