fbpx

Medie: Inter Miami vil genforene tidligere Barca-trio

Peter Vyff - 09.06.23

// Lionel Messi // Suárez // Jordi Alba

Det blev forleden bekræftet at Lionel Messi fortsætter karrieren hos Inter Miami i den amerikanske MLS. Argentineren kan nu eftersigende få følgeskab af to tidligere holdkammerater fra Barca-tiden, nemlig Luis Suárez og Sergio Busquets.

Ledelsen lykkedes ikke med at hente Lionel Messi tilbage til Camp Nou, selvom det på et tidspuntk så sådan ud. Catalanerne kæmpede ellers hårdt for at få det store returskifte til at blive en realitet, men den finansielle situation viste sig igen at blive en forhindring for Barca.

Den 35-årige argentiner endte istedet med at forlade Paris Saint-Germain til fordel for Inter Miami, der formåede at strikke en økonomisk aftale sammen, der fik Messi til at se bort fra et skifte til Saudi-Arabien. Barca-ikonet fortsætter derfor i den amerikanske MLS, hvor han ifølge det argentinske medie TyC Sports kan få selskab at to tidligere holdkammerater.

Artiklen fortsætter under annoncen


Inter Miami er nemlig ikke færdige med at handle på transfermarkedet, og amerikanerne øjner angiveligt muligheden for at hente Luis Suárez og Sergio Busquets til USA. Sidstnævnte er tidligere blevet sat i forbindelse med Inter Miami, og nu hvor Messis skifte er officielt, så er det ikke utænkeligt, at eks-landsholdsspilleren gør ham følgeskab.

Hvad angår den efterhånden 36-årige Suárez, så har han haft et par turbulente sæsoner, siden han forlod Barca efter seks succesfulde år på Camp Nou. Uruguayaneren har været hos Atlético Madrid, hvor han hjalp holdet til en mesterskabstitel, og efterfølgende i hjemlandet hos Nacional, imens han på nuværende tidspunkt er tilknyttet Gremio i Brasilien.

Suárez har dog afvist rygterne om at genforenes med Messi, da han udtalte sig til den uruguayanske avis El Observador: 'Det er falske rygter. Jeg er glad og tilfreds hos Gremio, hvor jeg har kontrakt til 2024', sagde angriberen. Skiftet kan dog ikke med sikkerhed udelukkes, da han utvivlsomt har lyst til at spille med Messi, eftersom de også er gode venner privat.

For Inter Miamis vedkommende ville det være noget af et scoop, hvis det skulle lykkes at gendanne en så succesfuld trio i USA. Det er dog noget bittersødt for Barca-fans, der havde håbet på at se Messi slå sine sidste folder på Camp Nou, og få den afsked som han uden tvivl har fortjent.

.:FORSIDE:.