fbpx
Annonce

Medie: Her er Uniteds sidste vilde tilbud til De Jong

Simon Arun Vrábel - 02.08.22

// Frenkie de Jong

Den engelske storklub har endnu ikke opgivet håbet om, at genforene Frenkie de Jong med Erik Ten Hag og nu har klubben forberedt deres sidste tilbud som inkluderer, at man vil betale noget af den løn som Barca skylder.

Frenkie de Jong har ikke sagt det til pressen, men internt skulle han havde gjort det meget klart, at han ikke ønsker at skifte til Manchester United, da han ikke finder deres sportslige projekt tiltalende. Den afvisning har man dog ikke accepteret i England og nu forbereder man et sidste tilbud til hollænderen som inkluderer, at man vil betale ham noget af den løn som Barca skylder.

Artiklen fortsætter under annoncen


Manchester United har været en storklub i uføre i mange år, efter at legendariske Alex Ferguson forlod klubben tilbage i 2013, men med ankomsten er Erik Ten Hag ønsker man at genfinde fortidens storhed. Dét til trods spiller ”de røde djævle” ikke med i dette års Champions League og hvilket er en af de vigtigste årsager til, at Frenkie de Jong ikke ønsker at skifte Camp Nou ud med Old Trafford. Erik Ten Hag har dog bedt den engelske ledelse om at forsætte med at kæmpe for sin landsmands underskrift.

Udfordringen ligger nemlig ikke imellem de to klubber, for Manchester United og Barca skulle være blevet enige om en transfersum på 75 millioner euro plus 10 millioner euro i variabler. Det handler derfor ene og alene om, at få overbevist hollænderen selv og her er strategien nu, at man vil hive det helt store checkhæfte frem i håbet om, at De Jong vil blive motiveret af økonomien nu hvor det sportslige ikke alene kan overbevise ham.

Først og fremmest vil man gøre Frenkie de Jong til klubbens bedst betalte spiller med en ugeløn på svimmelende 536.000 euro. Dertil kommer, at Manchester United, ifølge avisen Sport, nu er gået med ti at betale en del af den glæd som Barca har til De Jong. Helt specifikt er englænderne villige til at betale 20 millioner euro af den udskudte løn, som er én af de primære årsager til, at catalanerne og hollænderen forhold på det seneste har fået nogle ridser.

Det bliver derfor spændende at se, hvad Frenkie de Jong vælger, for Xavi har sendt et klart signal til hollænderen om, at han ikke kan forvente spilletid på midtbanen så længe at hans kontraktsituation ikke er løst. Samtidig begynder omverdenen at lægge mærke til klubbens måde at behandle hollænderen på, så det er i alles interesse at få løst situationen inden den eskalerer yderligere.

.:FORSIDE:.