fbpx
Annonce

Medie: Fulham overvejer at hente Héctor Bellerín

Peter Vyff - 22.01.23

// Hector Bellerín

Héctor Bellerín har haft det svært på Camp Nou, siden han ankom fra Arsenal før sæsonen. Catalaneren kan derfor allerede nu være på vej tilbage til Premier League, hvor Fulham angiveligt skulle være interesseret i højre backen.

Alt fokus har i disse dage været på Memphis Depay, der er skiftet til Atlético Madrid for en pris på 3 mio. euro. Der er dog også andre Barca-spillere, der kan forlade Camp Nou i det indeværende transfervindue, og en af dem skulle ifølge Catalunya Radio været Héctor Bellerín.

Catalaneren har, siden hjemkomsten til Catalonien, ikke formået at finde sin plads i startopstllingen, på trods af at han er holdets eneste naturlige højre back. Det er kun blevet til tre kampe i La Liga for Bellerín, samt et par optrædener i Champions League, og det lave antal spilminutter har derfor fået flere medier til at spekulere i en transfer.

Artiklen fortsætter under annoncen


Senest er Fulham blevet meldt interesseret i forsvarsspilleren, som dog tidligere har udtalt at han intet ønske har om at vende tilbage til Premier League, hvor han optrådte for Arsenal. Den 27-årige Bellerín, som leverede en fin indsats forleden imod AD Cueta, ser derfor ud til at blive på Camp Nou.

Som situationen er lige nu, så ser det dog ud til at Bellerín må tage til takke med spilletid imod de mindre modstandere, da det lader til at Xavi foretrækker både Sergi Roberto, Jules Koundé eller Ronald Araujo på højre back foran den tidligere Real Betis-spiller.

Catalaneren har dog et stort håb om at kunne fortsætte hos Barca, hvor han fik sin fodboldopdragelse hos La Masia. Der skal dog ske store ting i foråret, hvis det skal lykkes for Bellerín, men alle muligheder er åbne, især taget økonomien i betragtning, som kan betyde at ledelsen på Camp Nou ikke har råd til at finde en bedre erstatning.



.:FORSIDE:.