fbpx

Medie: Flere storhold har forespurgt på Xavi

Peter Vyff - 29.05.24

 


Xavi er ikke længere træner for Barca, efter han i sidste uge blev afskediget ovenpå en række udtalelser til pressen. Cheftræneren er derfor ledig på trænermarkedet, og det har fået flere storhold til at melde sig interesseret i ham.

Selvom situationen hos Barca endte skidt for Xavi, efterlader han sig stadig en række flotte resultater, der kom i hus på trods af store vanskeligheder med økonomi og skader. Catalaneren er derfor stadig et interessant navn hos flere europæiske storhold, der står uden træner til sommer.

Artiklen fortsætter under annoncen


Cheftræneren skulle ifølge radiostationen Cadena SER allerede have modtaget forespørgsler fra Chelsea, der har fyret Maurocio Pochettino, og AC Milan, der overvejer at tilknytte den tidligere Barca-træner. Manchester United skulle også have interesse i Xavi, selvom Erik ten Hag fortsat står i spidsen for englænderne.

De mange forespørgsler ændrer dog ikke på Xavis ønske om at holde en pause fra trænergerningen, hvor han efter planen skal forsøge at komme sig en smule ovenpå en særdeles hårdt år hos Barca. Catalaneren skulle så sent som i januar også have afvist et tilbud fra Sydkorea, der ønskede at ansætte ham som landstræner.

Intet tyder derfor på, at Xavi har gjort sig større tanker om sin fremtidige trænerkarriere, udover at hans plan er at holde et sabbatår. Cheftræneren kommer derfor sandsynligvis til at sidde på Camp Nou, når det nye stadion åbner i den kommende sæson, hvor han kommer til at heppe på Barca, bare som fan denne gang.

// Xavi
.:FORSIDE:.