fbpx
Annonce

Medie: Dette er Barcas Champions League-trøje

Rune Stentoft Arlbjørn - 19.06.21

@ Footy Headlines
// Trøjer

I tirsdags kunne Barca løfte sløret for den nye hjemmebanetrøje til den kommende sæson. Nu går der meldinger om, at catalanerne kommer til at spille i en meget anderledes trøje i hjemmekampene i Champions League.

Det er mediet Footy Headlines, som har specialiseret sig i afsløringer af fodboldtrøjer, der bringer nyheden og billeder af den potentielt nye hjemmebanetrøje til Champions League i den nye sæson.

Holder afsløringerne fra Footy Headlines stik bliver der tale om et sensationelt design fra trøjesponsoren Nike, som kan ses på billedet øverst i artiklen.

Trøjen har en mørkeblå baggrund med to lodrette striber i pink farver, mens det catalanske flag også ses på trøjen. Ifølge den catalanske avis Sport er trøjen inspireret af forskellige nabolag i Barcelona, som skal give et mosaiklignende udtryk i trøjens udseende.

Bliver denne trøje en realitet i Champions League bliver der tale om endnu et markant skifte væk fra de traditionelle trøje-traditioner i det catalanske.

De seneste år har Nike udfordret de mange Barca-fans med flere sensationsprægede trøjedesigns, som den med de vandrette striber i 2015/16 sæsonen, den ternede trøje for to sæsoner siden og nu den nye trøje til næste sæson inspireret af klublogoet.

Som altid er der tilhængere der kan lide de trøjer Nike laver, men samtidig er der også fans, som ikke kan lide dem. Nike har fået meget kritik blandt store dele af Barcas fans på det seneste for at gå for meget væk fra de traditionelle trøjedesigns i Barca, for i stedet at skabe mere vilde og sensationelle designs.

Spørgsmålet er, hvis denne nye hjemmebane-trøje til Champions League bliver en realitet, om det vil blive dråben for meget for de mange Barca-fans verden over. Der går rygter om, at Barca og Nike vil kigge på deres aftale, mens Puma samtidig har været nævnt som en ny trøjesponsor til catalanerne.

.:FORSIDE:.