fbpx
Annonce

Medie: Coutinho og Griezmann de næste til lønsnak

Anders Lang Jensen - 20.08.21

// Gerard Piqué


Anførergruppen i Barca bestående af Piqué, Sergi Roberto, Busquets og Alba har været de første spillere til at drøfte en lønreduktion med klubben. Piqué er bekræftet, mens de andre tre ventes at blive det inden længe – flere er dog på vej.

Den økonomiske situation i det catalanske er fortsat presset til det yderste, og det betyder blandt andet, at spillertruppen forventes at gå ned i løn med nye vilkår i deres kontrakter. Anførergruppen i truppen har stået først på listen, men andre løntunge profiler ventes at være de næste.

Ifølge mediet Ara Catalunya vil Philippe Coutinho og Antoine Griezmann være de næste spillere til at drøfte en ny kontrakt med klubben, hvor lønpakken bliver reduceret. En metode fra klubbens side kan være at tilføje den enkelte kontrakt flere år, hvor lønnen samtidig sænkes for at lette klubbens budgetter.

Spørgsmålet er, om planerne i ledelsen er, at hele spillertruppen skal gennemgå en lønreduktion, så alle spillere går ned i løn. Faktum er dog, at der tegner sig et billede af, at truppens højst lønnede spillere er de første i rækken til at drøfte kontraktvilkårene med ledelsen.

.:FORSIDE:.