fbpx
Annonce

Medie: Busquets har afvist kontrakttilbud fra Al-Nassr

Peter Vyff - 20.01.23

// Sergio Busquets

Sergio Busquets' kontrakt udløber efter denne sæson, og der har derfor været spekuleret en del i hans fremtid. Catalaneren har nu angiveligt afvist et kontrakttilbud fra Al-Nassr, som kunne have indbragt ham en årlig løn på 20 mio. euro.

Barca må højst sandsynlig snart tage afsked med Sergio Busquets, hvis kontrakt udløber efter denne sæson. Catalaneren, som har tilbragt mere end 15 år på førsteholdet, er i lang tid blevet meldt på vej til den amerikanske MLS, hvor han angiveligt i lang tid har planlagt at afslutte karrieren.

Artiklen fortsætter under annoncen


Cheftræneren Xavi ønsker dog at beholde kaptajnen endnu en sæson, da han mener, at Busquets stadig har en del af tilbyde og en plads at udfylde på Camp Nou. I mellemtiden skulle Al-Nassr fra Saudi Arabien nu være dukket op som en mulig bejler til den forhenværende landsholdsspillers underskrift.

Saudiaraberne, som for nyligt hentede Cristiano Ronaldo, har ifølge Catalunya Radio gjort det til deres mål at hente store fodboldnavne til Mellemøsten, hvilket er årsagen til interessen i Busquets. Catalaneren har dog angiveligt intet ønske om at optræde i Saudi-Arabien, hvor eksponeringen og niveauet er langt under hvad han er vant til.

Den 34-årige Busquets skulle derfor have afvist Al-Nassr, der ellers stod klar til at tilbyde ham en monsterkontrakt med en årlig løn på 20 mio. euro. Den store lønforhøjelse ville ellers have været mere end en fordobling af hans nuværende løn, og med hans afvisning tyder alt på, at han fortsætter i MLS næste sæson.

.:FORSIDE:.