fbpx
Annonce

Medie: Barca vil hente Alejandro Grimaldo til sommer

Peter Vyff - 13.03.22

// Alejandro Grimaldo

 

ps5 art


Barca har i flere år søgt efter en venstreback, som på sigt kunne overtage pladsen for Jordi Alba. Catalanerne har kigget på flere emner, og nu skulle man angiveligt have besluttet at hente den tidligere Barca-spiller, Alejandro Grimaldo.

Jordi Alba kom til Barca i 2012, og sidenhen har han været det klare førstevalg på pladsen som venstreback. Catalaneren er efterhånden blevet 32 år, og i takt med hans stigende alder, så har det længe været en prioritet at finde hans fremtidige afløser. Ledelsen i Barca har forsøgt sig med adskillige løsninger, men det er endnu ikke lykkedes. Ifølge den portugisiske avis OJogo, så har fodbolddirektør Mateu Alemany nu nedskrevet en liste med fire potentielle kandidater, Nicolas Tagliafico fra Ajax, Jose Luis Gaya fra Valencia, Alex Moreno fra Real Betis og Alejandro Grimaldo fra Benfica.

Artiklen fortsætter under annoncen


Alejandro Grimaldo har fået sin fodboldopdragelse på La Masia, hvilket gør ham utrolig interessant, da han forstår måden, som man ønsker at spille fodbold på i Barca. Derfor. Derfor skulle han ifølge flere medier i Portugal være det foretrukne transfermål, dog sammen med Jose Luis Gaya, som dog ser ud til at forlænge sin kontrakt med Valencia.

Den 26-årige venstreback har indtil videre spillet 23 kampe i denne sæson, og både scoret og assisteret fem gange. Han har både offensive og defensive kvaliteter, og med kendskabet til Barca, så kunne han blive en solid arvtager til Jordi Alba og skabe fornyet konkurrence på positionen.

Benfica har i øjeblikket store økonomiske vanskeligheder, hvor man skal sænke lønbudgettet markant. Prisen for Grimaldo, som har kontrakt indtil 2023, kan derfor ende med at være langt lavere end hans markedsfærdi, og det anlåes at prisen vil være imellem 10-15 milloner euro.

.:FORSIDE:.