fbpx
Annonce

Medie: Barca vil bytte Griezmann for Joao Félix

FCBARCELONA.DK - 19.05.21

// Joao Felix


Tidligere idag kunne avisen Sport afsløre, at Antoine Griezmann denne sommer ønsker at skifte tilbage til Atlético Madrid. Nu følger det normalt meget troværdige TV3 Catalunya op og meddeler, at Barca ønsker at bytte franskmanden for Joao Félix.

Selvom af Antoine Griezmann i denne sæson har haft sin måske bedste sæson i Barca-trøjen, så er det stadig et faktum, at den franske angriber aldrig rigtig er faldet helt til på det catalanske mandskab. Det helt store gennembrud i Barca-trøjen er udeblevet og mange tilhængere mener ikke, at Griezmann har indfriet forventningerne.

Denne onsdag kunne den catalanske avis Sport så afsløre, at Antoine Griezmann angiveligt ønsker at vende tilbage til Atlético Madrid denne sommer. Senere kunne programmet Esport 3, som kører på det meget troværdige TV3 Catalunya, afsløre, at Barca skulle være klar til at sende Griezmann tilbage til Atlético, hvis man får Joao Félix den anden vej.

De spanske og europæiske klubber er som bekendt særdeles pressede økonomisk på grund af corona-pandemien, og derfor kan netop en byttehandel være en god løsning for begge klubber. Men hvis man lytter til de seneste meldinger om, at Barca henter både Depay og Agüero, så er det noget svært at se, at der også skulle være plads til Joao Félix.

.:FORSIDE:.