fbpx
Annonce

Medie: Barca i dialog med Alonso om forlængelse

Anders Lang Jensen - 05.11.22

// Marcos Alonso

Barca hentede i sommer spanske Marcos Alonso til klubben på en fri transfer og udstyrede ham med en kortvarig kontrakt for en enkelt sæson. Parterne meldes dog allerede i dialog om en forlængelse af længerevarende karakter.

Hensigten mellem Barca og Marcos Alonso har hele tiden været at lave en længere kontrakt end blot for en enkelt sæson, og det arbejde er nu i gang. Parterne er angiveligt allerede i dialog om en forlængelse til den alsidige defensivspiller. Det melder mediet ESPN.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Barca ønsker at beholde Marcos Alonso i truppen, og mellem parterne har der været en mundtlig aftale om, at opholdet på Camp Nou skulle vare længere end blot for denne sæson. Økonomisk var det bedst for klubben med en kort aftale, men den bliver altså meget vel forlænget.

Marcos Alonso har hurtigt vist sine kvaliteter under Xavi, hvor venstrebacken ad flere omgange også har vikarieret i det centrale forsvar i en yderst skadesplaget periode i defensiven. Alonso bliver dermed også en vigtig brik i de kommende sæsoner under Xavis ledelse.

marcosalonso4

.:FORSIDE:.