fbpx
Annonce

Barca meldes klar til sagsanlæg mod Atlético Madrid

Peter Vyff - 09.09.22

// Antoine Griezmann

Barca skulle eftersigende være klar til at sagsøge Atlético Madrid over situationen med Antoine Griezmann. Catalanerne kræver angiveligt 40 millioner euro for franskmanden, som efter ledelsens mening har opfyldt købsklausulen.

Antoine Griezmann underskrev i 2021 en 2-årig lånekontrakt med Atlético Madrid, som indeholder en obligatorisk købsklausul til en værdi af 40 millioner euro. Spanierne skal dog kun købe franskmanden, hvis han spiller mindst 45 minutter i 50% af holdets kampe, hvor landsholdsangriberen er tilgængelig.

Artiklen fortsætter under annoncen


Catalanerne kræver dog ifølge RAC1, at Atlético Madrid betaler øjeblikkeligt, da ledelsen mener at købsklausulen allerede er blevet indfriet. Barca er nemlig af den opfattelse at aftalen kun var gældende for Griezmanns første sæson på udlån, hvor landsholdsspilleren spillede langt mere end 50% af kampene for Atlético.

Det er ledelsen på Wanda Metropolitano bestemt ikke enige i, hvilket også tydeligt kan aflæses på den mængde af spilletid. som Griezmann har fået hidtil i sæsonen. Atlético Madrid forsøger nemlig at bruge landsholdsspilleren minimalt, og dermed undgå at betale købsklausulen, hvilket betyder at franskmanden kun har fået tæt på 30 minutters spilletid indtil nu i La Liga.

Det skal ifølge Sport ses som et forsøg på at presse prisen ned på Griezmann, da Atletico Madrid og Diego Simeone ved hvor hårdt Barca har brug for at komme af med franskmanden. Barca er dog overbevist i deres sag, og derfor kræver ledelsen 40 millioner euro øjeblikkeligt udbetalt.

Catalanerne står angiveligt også klar til at sende et sagsanlæg imod Wanda Metropolitano, hvis de skulle nægte at betale. Men det mest sandsynlige lader dog til at blive et kompromis parterne imellem, hvor Barca nøjes med en pris noget lavere end, hvad købsklausulen antyder.

Imens der diskuteres holdene imellem, så er det tydeligt at Griezmann er den, som lider mest under de igangværende forhandlinger. På trods af franskmandens fine præstationer, og den kampafgørende scoring i overtiden imod Porto denne uge, så har han ikke udsigt til en plads i startopstillingen foreløbig.

.:FORSIDE:.