fbpx
Annonce

Medie: Barca-duo vil ikke forlade Camp Nou

Peter Vyff - 28.05.22

// Miralem Pjanic // Martin Braithwaite

Barca står foran et hektisk transfervindue, hvor holdet skal forstærkes markant. Catalanerne har som bekendt et stramt transferbudget, og derfor må flere førsteholdsspillere forlade Camp Nou, hvilket for nogle bestemt ikke er interessant.

Sommerens transfervindue åbner snart, og ledelsen på Camp Nou har et stort stykke arbejde foran sig. Catalanerne har forberedt sig længe, og de første tilgange skulle allerede være sikret. Barca har eftersigende allerede lukket handlerne med Andreas Christensen og Franck Kessié, imens der fortsat arbejdes på at hente Robert Lewandowski, Ruben Neves og Raphinha.

Hvis det skal lykkes, så bliver det nødvendigt at få solgt nogle af holdets uønskede førsteholdsspillere, og senest måtte Philippe Coutinho forlade Camp Nou. Ifølge Catalunya Radio er det dog ikke alle udkantsspillere i førsteholdstruppen, som ønsker at finde et andet hold i sommerferien.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Her nævnes Martin Braithwaite og Miralem Pjanic, som angiveligt ikke har nogle intentioner om at forlade Camp Nou. Fodbolddirektør Mateu Alemany skulle eftersigende arbejde hårdt på at få dem solgt, men det lader ikke til at blive helt nemt, da deres høje lønninger står som en klar forhindring.

Spillerne har ellers tiltrukket sig en del opmærksomhed, og især Napoli meldes ganske interesset i Miralem Pjanic. Flere hold i La Liga holder angiveligt øje med Martin Braithwaite, men ifølge Catalunya Radio skulle ingen af holdene kunne matche deres kontrakter, som først udløber i 2024.

Ledelsen står derfor i en skidt forhandlingsposition, og det bedste udfald kan i sidste ende blive et udlån. Catalanerne slipper for at betale deres fulde løn, men det er bestemt ikke et ønskescenarie. Præsident Laporta har ifølge Catalunya Radio udtrykt sin ærgelse over, at hans stab stadig skal døjes med den tidligere ledelses beslutninger, og det er svært ikke at give ham ret.

.:FORSIDE:.