fbpx
Annonce

Medie: Araújos forlængelse er stadig ikke registreret

Anders Lang Jensen - 27.08.22

// Ronald Araujo

I slutningen af april præsenterede Barca den vigtige kontraktforlængelse med Ronald Araújo frem til 2026. Klubben har dog angiveligt endnu ikke registreret Araújos forlængelse, og han spiller lige nu under sin gamle aftale.

Barca har haft store problemer med at registrere de nye spillere denne sommer grundet klubbens økonomiske situation. Det er dog ikke kun de nye ansigter, som klubben har kæmpet for – Ronald Araújos nye kontrakt er nemlig fortsat ikke registreret. Det melder det catalanske medie Diari ARA.

Artiklen fortsætter under annoncen


Det betyder altså, at Ronald Araújo, under de nuværende vilkår, har kontraktudløb om under et år, hvis Barca ikke lykkes med at registrere Araújos forlængelse. Af samme årsag ventes det, at uruguayaneren stadig tjener samme løn som hans første kontrakt med klubben.

Lige nu kæmper ledelsen hårdt for at komme af med en række spillere for blandt andet at registrere Jules Koundé. Derudover vil fokusset blive rettet mod registreringen af Araújos forlængelsen, som der forhåbentlig er råderum til efter transfervinduets snarlige lukning.

araujo1

.:FORSIDE:.