fbpx
Annonce

Matheus Fernandes raser over fyring fra Barca

FCBARCELONA.DK - 26.07.21

© Getty Images
// Matheus

For en lille måned siden valgte Barca at ophæve kontrakten med Matheus Fernandes, der kun spillede 17 minutter i hele sidste sæson. Nu er brasilianeren i den grad ude med riven over måden Barca fyrede ham på.

Matheus er tilbage i Brasilien, hvor han har fået en aftale med Palmeiras, men fyringen fra Barca må forventes at få et efterspil, for den brasilianske midtbanespiller føler sig skidt behandlet. Det fremgår tydeligt af et interview med nyhedsmediet Globo.

'Jeg vidste ingenting og da jeg modtog fyringen, kunne jeg ikke tro det. Jeg var hjemme og modtog en besked fra klubben hvor de spurgte, om jeg havde den samme mailadresse. Det bekræftede jeg og så modtog jeg fyringen. Jeg forstod ingenting og sendte det videre til min agent og min advokat. De sagde, at det var en fyring' indleder Matheus.

'Der gik lidt tid og så slap mit navn ud i pressen, uden at nogen havde talt med mig eller ringet til mig for at sige farvel. Jeg ved ikke hvad ledelsen tænkte. Det koster ikke noget at ringe for at tale, så jeg synes det er meget lidt professionelt. Jeg havde det svært, for jeg synes det var skidt af klubben' fortsætter han.

Heller ikke selve opholdet i Barca er Matheus tilfreds med. 'Fra jeg var lille har jeg altid drømt om at spille for Barcelona, men da jeg kom dertil, blev jeg ikke behandlet som en fodboldspiller. Det sagde jeg til sportschefen. Jeg ønskede at blive behandlet som alle andre, der fik en officiel præsentation, men det gjorde jeg ikke. Det var jeg irriteret over' siger Matheus videre.

Nu forsøger Matheus at få gang i karrieren i Palmeiras. 'Jeg kender mit eget potentiale og Barca skal ikke skade min karriere. Jeg vil arbejde hårdt og spille godt i Palmeiras, hvor jeg vil udvikle mig til et idol' afslutter han håbefuldt.

.:FORSIDE:.