fbpx

Mateu Alemany: 'Jeg vil ikke afsløre Xavis planer'

Simon Arun Vrábel - 07.02.23

// Mateu Alemany

I pausen af søndagens hjemmekamp mod Sevilla blev Barcas sportsdirektør Mateu Alemany spurgt ind til situationen omkring Sergio Busquets, som muligvis stopper til sommer. Hans svar skaber undren hos pressen.

Det var i halvlegen af hjemmekampen mod Sevilla af den spanske tv-station Dazn interviede Mateu Alemany og da Sergio Busquets var blevet skadet i starten af kampen, faldt snakket meget naturligt på holdets anfører. Da Xavi dagen op til kampen havde udtalt at han håbede at Busquets ville forlænge med klubben ville den spanske journalist høre, hvordan klubben forholdt sig til anførerens fremtid i klubben.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


’Jeg kommer naturligvis ikke til at afsløre Xavis planer, men Busi (red. Busquets) ved hvor meget han betyder for os og hvilke overvejelser hans fremtid skaber i klubben. Det er klart at han er blevet en kæmpe stor del af klubben og hos de mange fans og medlemmer' udtalte klubbens sportsdirektør.

Avisen Sport skriver dagen derpå, at det er en bemærkelsesværdig måde at formulere sit svar på, for det var slet ikke nødvendigt at snakke om, at nogle planer skulle afsløres. Det har efterfølgende skabt overvejelser i den catalanske presse, om Xavi har en forventning om, at Busquets indstiller sin karriere i blaugrana efter denne sæson.

Der florerer allerede adskillige rygter som sender Barca-kaptajnen til Inter Miami efter denne sæson og måske beslutningen allerede er taget. I hvert fald lykkedes det ikke Alemany at skabe klarhed, snarere tværtimod..:FORSIDE:.