fbpx
Annonce

Massiv kritik af Lahoz efter ny skandalepræstation

FCBARCELONA.DK - 01.01.23

// Espanyol // Mateu Lahoz

Den spanske dommer Mateu Lahoz er en kontroversiel herre og det så man under VM, da han blev sendt hjem efter en skandaløs indsats i kampen mellem Argentina og Holland. I gårsdagens lokalderby var den gal igen.

Barca kan udelukkende takke sig selv for det ene point, som man måtte nøjes med i lørdagens lokalderby mod Espanyol, som endte med 1-1. Catalanerne dominerede kampen og skabte så mange gange før massevis af chancer, som dog blev misbrugt.

Artiklen fortsætter under annoncen


Det er dog ikke Barca eller resultatat, som har stjålet overskrifterne i den catalanske og spanske presse efter kampen. Det har derimod dommer Mateu Lahoz, som endnu engang leverede en vanvittig skandaløs dommerpræstation. Både pressen i Barcelona og Madrid kritiserer i total enighed den chokerende præstation, som man var vidner til på Camp Nou.

Sport: Matoeu Lahoz' cirkus endte i uafgjort.

Mundo Deportivo: Matoeu Lahoz leverede nyt grotesk show på Camp Nou.

Marca: Mateu Lahoz ødelagde lokalderbyet. 

AS: Mateu Lahoz holdt fest på Camp Nou.

Sådan lyder nogle af overskrifterne fra de store aviser i Barcelona og Madrid, som alle sad måbende tilbage efter en kamp, hvor Mateu Lahoz endte med at vise 15 gule kort og 2 røde. I sin rus over at være i centrum mistede den spanske dommer fuldstændig kontrollen over kampen til stor frustration hos både Barca og Espanyol.

.:FORSIDE:.